27 Mart 2024 de ki yazımda demiştim ki,
“Bu seçim köprüden önce son çıkış değildir, ancak finalden önce son sınavdır.
Bu sınava iyi hazırlanmalıyız, çok bilinmeyenli denklemleri çözmeliyiz ve dört yıl sonraki finali daha rahat kazanmalıyız.
Kazanacağız, kazanmak zorundayız. Çünkü çok tehlikeli bir dönemeçteyiz. Ülkemizi kuruluş ayarlarına götürmek zorundayız.
Hiç karamsar olmayalım, bu ülkenin insanları en zor durumlarda ayağa kalkmasını ve o tehlikeleri bertaraf etmesini bilir.
Bu seçim demokrasimizin en önemli seçimlerinden biridir. Bu seçimde gözümüzü açacağız, ders vereceğiz, uyaracağız, yol göstereceğiz, Atatürk’ün emanetine sahip çıkacağız.
Bu seçimde tek adam saltanatını sarsacağız, gerçek demokrasinin ve tüm özgürlüklerin yolunu açacağız.”
Bu gün çok mutluyum, çünkü hiç yanılmadım. Finalden önce son sınavı başarıyla geçtik. Tek adam rejiminin süslü sarayında deprem yarattık. Dört yıl sonraki finale hazırız artık. Bu tehlikeli gidişe dur diyebileceğimizi kanıtladık.
Evet, bu seçimde yanlış yapanlara ders verdik, onları uyardık, yol gösterdik. Temel değerlerimize, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkacağımızı ve halkın yararına olmayan kararların bir gün mutlaka çöpe atılacağını gösterdik. Bunu lafla değil, bir önceki seçimde yönetimini aldığımız belediyelerdeki uygulamalarımızla kanıtladık.
Halkımızın büyük çoğunluğu doğrudan yanadır, haktan yanadır, yeter ki onu yönetenler de halktan yana olsun…
Dilerim tüm siyasi partiler bu seçimde halkımızın verdiği bu mesajı almışlardır.
Değerli dostlar,
-
Yusuf Polat
Okan Hoca, Leroy Sane inadından vazgeç artık
-
Muazzez Toğrul
Geçişler
-
Mustafa KABA
Hukukun Çelik Çemberi:
-
Metin TOPÇU
Cumhur Başkanımıza Açık Mektup
-
Hasan KARAAHMETOĞLU
Ç.RİZESPOR MİSAFİRHANE OLDU....
-
Gündoğdu YILDIRIM
ŞAMPİYON
-
Nusret Kebapçı Kimlik Tuzağı: Sözde Kürt Sorunu
-
Fethi Karadeniz
ZAFER BİZİM! FİLENİN SULTANLARI AVRUPA’NIN ZİRVESİNDE
-
Adnan ONAY
Devlet kademelerinde kapsamlı atama ve görev değişiklikler yapıldı.
-
Recep Ali AKSOYLU
YAVUZ KÖKTAŞ HOCA KENDİ AYAĞINA SIKTI
ÇOK OKUNANLAR
-

Asım Çillioğlu: “Rize İçin Yeni Bir Sanayi Hamlesi Başlatıyoruz”
-

Tekstil Atölyesinden Sahnelere: Zerya’nın Türkü Yolculuğu
-

Güven Aksoy: “Samsun–Sarp Hızlı Tren Projesi Bölgenin Kaderini Değiştirir”
-

Emrecan Bulut’tan Rizespor’da dikkat çeken performans
-

Rizeli Judocular Çanakkale’de Mindere Damga Vurdu.














