14 Mayıs Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası Cumhur irtifakı ortağı MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan gazetecilerle bir araya gelen ilk İl Başkanı oldu.
İnsan ilişkileri her zaman üst seviyede olan Rize’nin genç İl Başkanı İhsan Alkan’ın samimi gayret ve isteğini bir kez daha yakından gördük.
14 Mayıs Milletvekili seçiminde 30 bin oy alarak Rize’de üçüncü parti olmayı perçinleyen MHP Milletvekili çıkaramadı.
AKP adayları ve yöneticilerinin her fırsatta MHP ye verilen oyların boşa gittiğini söylemelerine rağmen seçim süreci boyunca 1 oy MHP ‘ye 1 Oy Erdoğan’a sloganını hiç elden dilden bırakmayan MHP seçmenin gönlünde önemli bir yer edindi.
Milletvekili seçimine ittifakla değil kendi adaylarıyla giren ve kendi adayı için oy istemekten daha doğal olmayan istekte bulunan MHP yıllardır olduğu gibi Türk siyasetinin olmazsa olmaz bir parçası olduğunu bir kez daha göstermiştir.
MHP’siz bir Meclisin olmaması gerektiği zor günler geçirdiğimiz günümüz Türkiye’sinde bir kez daha kendini göstermiştir.
14 Mayısta son seçime göre oylarında artış olduğunu söyleyen Başkan Alkan 28 bin olan Oy sayımız 30 bine ulaştıysa gücümüzü arttırarak büyüyoruz dedi.
MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan Rize basını ile buluşmada Cumhur ittifakı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacağız derken 28 Mayıs öncesi seçimde tüm gücümüzle Cumhur ittifakı adına milletimizin karşısında olacağız.
Basın buluşmasında MHP’nin seçimde 3 ana hedefi olduğunun altın çizen Başkan Alkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı seçmek, Rize yerelde Vekil çıkarmak ana gayemizdi.
28 Mayısta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için Rize’de oy kullanmayan 65 bin seçmen olduğuna değinen Başkan bu oyları Cumhur ittifakına kazandırmak için çalışacağız temennisinde bulundu.
MHP’nin kahvaltısında dikkati çeken önemli detay daha önceler yapılan toplantıların aksine daha kalabalık bir Gazeteci katılımıydı.
RİZE MHP’DEN ERDOĞAN’A TAM DESTEK
-
Metin TOPÇU Türkiye ABD ilişkilerine Toplu Bakış
-
İsmet KÖSOĞLU ZOR GÜNLERDEN GEÇİYORUZ
-
Bayram Arif TURAN HELAL SANA URALOĞLU
-
Ateş HATİNOĞLU Eğer Türk Milliyetçiliğini büyük bir günah görüyor ,
-
Nusret Kebapçı 19 Mayıs'tan 106 Yıl Sonra…
-
Yusuf Polat Shut up Mourinho
-
Hasan KARAAHMETOĞLU GOL DÜELLOSUN DA KAZANAN EV SAHİBİ OLDU......
-
Sebahat Karagöz YANKI ODALARI
-
Kar Su 25- Kar Sıcaktı
-
Semra Sakarya ANGARA DOYMUYOR
-
Çaykur Rizespor’ un Eski Takım Kaptanı Hüsnü Kürkçü’ nin Annesi Vefat Etti
-
Fındıklı Ziraat Odası Başkanı Özsoy, yaş çay alımında çiftçiye 5 lira destekleme ücreti ödenmesini istedi
-
Rize İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Gökhan Demiral’dan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na Ziyaret
-
Rize İdare Mahkemesi'nde Fırtına Vadisi'nin korunması için açılan davanın duruşması görüldü
-
Ödüllü yazar Yavuz Ekinci, “Aziz”'in hikayesini anlattı
-
Ali Rıza Sergen Yalçın Süper Lig'e Geri Dönüyor: Yeni Adresi Çaykur Rizespor!
-
Ece Erken İçin 2025 Yılı Değişim ve Dönüşüm Yılı Olacak: "Gerçek Lüks, Seçme Şansınız"
-
Rizespor'a ödüllü kaleci
-
Satürn Koç Burcuna Geçti: Michaela Astro Uyardı! Bu 4 Burç İçin Sabır ve Sorumluluk Sınavı Başlıyor
-
Ünlü Astrolog Michaela Astro'nun Galatasaray Şampiyonluk Öngörüsü Gerçekleşti
-
Ali Rıza Sergen Yalçın Süper Lig'e Geri Dönüyor: Yeni Adresi Çaykur Rizespor!
-
AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı’ nın Babası Yarın (Salı) Rize’ de Toprağa Verilecek
-
Ünlü Astrolog Michaela Astro’dan Dikkat Çeken Derbi Yorumu: Galatasaray Şampiyon Olacak!
-
Çaykur Rizespor’da İlhan Palut Krizi Büyüyor! İstifa Sinyali Taraftarı Ayağa Kaldırdı
-
Michaela Astro kimdir