Süper lig maceramız başladı. Kazalardan, köylerden akın adın coşkulu bir taraftar önünde beklenen Rizespor, mücadele eden, canını dişine takmış, puan veya puanlar almak için yüreğini ortaya koyan bir takım beklemek elbette ki cefakar taraftarın beklentisi idi.
Özellikle bayanların yoğun ilgisi görülmeye değerdi. Çocukları ile gelen bayan seyirciler büyük bir heyecanla verilecek mücadeleye odaklanmıştı.
Hazırlık maçlarındaki düşük performansın bu maçta giderilecek olma beklentisi çok yüksek seviyede idi.
Geçen sene Rizespor’un aldığı 6-3 lük galibiyet Göztepespor’un üzerinde bir baskı oluşturacağı beklentisi hakimdi.
İlk yarıda yakalanan bir iki fırsatın değerlendirilememesi seyircinin moralini etkiledi ve olmuşuz tezahüratlara başladılar.
Geçen sene üst sıralarda mücadele edecek bir hedefle başlayan lig serüveni sonlara doğru hepimizin midesine krampların girmesine vesile oldu. Takım güçlükle lige tutundu.
Rizespor marka değeri olan, Süper ligde hemen hemen her takımla mücadele edebilen, puan veya puanlar alabilen bir geçmişi var.
Açıkçası Rizespor’dan her takım çekinir. Bu içgüdüyle her takım Rizespor’un karşısına çıkar.
Maçın ikinci yarısında Göztepe Rizespor’un bu yönünü akıllı bir şekilde karşıladı ve gollerini sıraladı. Bu neticeden sonra seyircinin küsmemesi mümkün mü?
Yönetim gördüğümüz kadarı ile doğru bir transfer dönemi geçirmedi. Geçen sezonda ki takımın aksayan yönlerinin giderildiğine kimse inanmadı maçta!
Futboldan anlamayan, bahş edilmiş makam veya koltukları dolduramayan, bilgisi tecrübesi olmayan insanların bu takıma pranga vurduğunu görmek gerekiyor. Bu seyirciye yazıktır.
Bu maçta alınacak puan veya puanlar çok çok önemliydi. Gelecek güzel günlerin habercisi olabilirdi bu maç.
Fizik olarak hazır olmadığımız gün gibi aşikâr. Oyunu kurgulayan, yöneten oyuncu yok.
Seyircinin tepkisinin Başkan’a olmadığını peşinen söylemeliyim. Maddi sıkıntısı olmayan bir takıma 3 senedir Palut’la devam eden başkan, teknik direktörü hesaba çekmelidir. Anzer şenliklerinde oksijen depolamadıklarını gördük. Bu takıma nefes olacak oyuncular şart.
Ligin başından itibaren düşme senaryolarını içinde bir takım görmek istemiyoruz. Her kes hesabını buna göre yapsın.
Rizespor’un adına, şanına, markasına, yarattığı etkiye katkı verecek çok acele transferler gerçekleştirilmelidir.
Yol yakınken gerekli tedbirlerin alınmasını diliyoruz.
Bakı selam ve dua ile…
Rizespor Güven Vermedi
-
İsmet KÖSOĞLU
TRT’DEN REZALET ve TOPRAK AĞASI KÜRT
-
Gündoğdu YILDIRIM
LGS
-
Nusret Kebapçı SAHİ NE OLDU BİZE…
-
Aydın MERTAYAK
Aslanın Kuyruğu ile Oynanmaz
-
Metin TOPÇU
42 YIL UNUTULMAYAN ARKADAŞLIK
-
Muazzez Toğrul
YAZAR DEYİP GEÇMEYELİM
-
Muhammet UZUN Adalet Mülkün Temelidir; Peki Temel Sağlam mı?
-
Bayram Arif TURAN
Sanayıcıler ,Ah Almayın ah mustahsılın Ahi tutacak.
-
Fatih Sultan KAR
ÇAY GELDİ RİZE ŞEN OLDU
-
Adnan ONAY
ÇAYIMIZI TAHTINDAN İNDİRMEYE ÇALIŞANLAR
ÇOK OKUNANLAR
-

ÇAYKUR Genel Müdürü Alim: "Stevia Rize'de Yetişmiyor, Fabrikayı Çalıştırmak En Büyük Arzumuz"
-

Çaykur Rizespor'da Gözler Taha Şahin'de! Süper Lig Devleri ve Avrupa Kulüpleri Takipte
-

Trabzon'da İki Meslek Lisesinden Sanat ve Kültür Dolu Yıl Sonu Etkinliği
-

CHP Parti Meclisi Üyesi Ecevit Keleş’ten Babalar Günü Mesajı
-

Uzmandan Çay Üreticilerine Uyarı: Kimyasal İlaç Kullanmayın
-

Çaykur Rizespor Sol Bek Transferinde Sona Yaklaştı! Hedef Zakaria Ariss
-

Polis Memuru Sergen Berkay Yılmaz'ın Yeni Görev Yeri Trabzon Oldu
-

İl Müdürü Öztürk: "Rize, Sporda Nüfusuna Göre Türkiye'nin En Başarılı İllerinden Biri"
-

Eski Siyasetçi Zeki Mayı: "Gençliğin Siyaset ve Sivil Toplumdaki Etkisi Eskiye Göre Zayıfladı"
-

Sivrikaya Dağ Evleri Sizi Bekliyor














