Selahattin Demirtaş'ı terörist diyerek ötekileştirenler , uzunca süre tutuklu kalması için de mücadele vermiştiler.
Abdullah Öcalan teröristi için , meydanlarda ip atanlar , muhalefeti ise HDP ve töröristlerle birlikte oldukları iddiası ile suçlayanlar iftira atanlar vardı.
Şimdi ise bakıyorsun hiçbirşey olmamış gibi , Dem partili Sırrı Süreyya Önder den vefat etmeden önce helallik dilenenler ,Terörist bebek katili Abdullah Öcalan için kurucu lider iltifatları yapanlarında aynı kişiler olmaları gerçekten şaşırtıcı.
Selahattin Demirtaş için ise özür dilemek için sıraya girenlerinde aynı kişiler olmaları da çok tuhaf.
Bindiğin dalı kesmek diye bir deyim vardır. Bu durumun , onca gönül vereni , seçimlerde her türlü ekonomik krize rağmen ,bağrına taş basarak oy veren seçmeni çok üzdüğünü düşünüyorum.
Bunca tutarsızlıktan sonra , sandıktan Kinder yumurtalı sürpriz beklemeleri de çok tuhaf.
Bu millet oysa ki her türlü yokkuğa sabretti ve sadece inandı. Onca yalana onca hataya göz yumdu.
Şehit ailelerinden bir kere bile özür dilemeyenler Selahattin Demirtaş tan özür dileme yarışına girmişler.
Milletin duyguları ile oynamak bu kadar kolay mıydı? Bu olan biten şark kurnazlığı mı? Yoksa Devlet aklı mı?
























