Gerçekleştirilen ziyarette, Zafer Partisi Rize İl Başkanı Hüseyin Karaman ile bir araya gelen Zeki Mayı ve beraberindeki heyet, Rize siyaseti ve bölgenin önemli geçim kaynaklarından biri olan çay sektörü üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Ziyaret sonrası açıklama yapan İl Başkanı Hüseyin Karaman, “Bugün İl Başkanlığımızı ziyaret eden Ülkücü camianın Rize’deki duayenlerinden Zeki Mayı ve yol arkadaşlarıyla Rize siyasetini ve tabii ki çayımızı konuştuk. Konu hakkındaki bilgi ve tecrübelerinden faydalanmış olduk. Kendilerine şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, bölgesel meseleler ve Rize’nin geleceğine dair görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi.
İlyas GÜR
Editör














