Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
14 MAYIS Perşembe 04:04

Uğurcan Kaleyi Devraldı

Uğurcan Çakır, Beşiktaşlı kaleci Mert Günok'un sakatlığı sonrası A Millî Takım'da kaleyi devralmak için hazır durumda. 11 Ekim'de Samsun'da oynanacak Karadağ maçı öncesi takımın hazırlıkları İstanbul'daki TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde devam ediyor.

FUTBOL
Giriş Tarihi : 09-10-2024 10:38
Uğurcan Kaleyi Devraldı

A Millî Takım, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta Karadağ ve 14 Ekim'de İzlanda ile karşılaşacak. Milliler, 4 puanla zirvede yer alıyor ve galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyor.
Bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Uğurcan Çakır'ın, Karadağ maçında ilk 11'de yer alması bekleniyor. Süper Lig'de en çok kurtarış yapan kaleci olarak öne çıkan Uğurcan, İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella'dan forma şansı bekliyor.
Milli takım kampında düzenlenen antrenman öncesi basın açıklaması yapan Uğurcan, “Buraya gelen her oyuncu hak ederek geliyor. Milli takımda kimin oynadığının çok bir önemi yok. Kime forma geliyorsa elinden geleni yapmaya çalışıyor. Sezona iyi başladığımı düşünüyorum. Hocam şans verirse elimden geleni yapmaya çalışacağım. Milli takımımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Her zaman en iyi performansımı vermeye çalışıyorum. Çok çalışarak, hem burada hem takımımda iyi olmaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.


 

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar