Teknik direktör Şenol Güneş, elindeki kadroyu en verimli şekilde kullanmak için çaba sarf ederken, özellikle 10 numara pozisyonuna odaklanmış durumda. Güneş, Muhammed Cham'ı bu pozisyonda değerlendirip aradığı oyun aklını bulmaya çalışsa da, devre arasında bu mevkiye kesinlikle transfer istiyor.
Basın toplantısında transfer müjdesi veren Güneş, "Tecrübeli, yetenekli, marka değerli ve futbol felsefesi olan bir oyuncu almayı düşünüyoruz," dedi. Güneş’in devre arasındaki birinci önceliği, takım içinde oyun aklını sahaya yansıtacak bir 10 numara transferi.
Güneş, sezon başında sadece Talisca ve Aboubakar'ın transferini istemiş, ancak yönetim maliyet sebebiyle bu isimlerden vazgeçmişti. Şu anda, Güneş’in hedefi, Cham'dan hayalindeki 10 numarayı yaratmak olsa da, devre arasında bu mevkiye takviye yapılması planlanıyor.
İlyas GÜR
Editör
















