Trabzonspor, 25 yaşındaki savunma oyuncusu Cenk Özkacar ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.
Bordo-mavili kulüp tarafından yapılan açıklamaya göre Cenk Özkacar’a sözleşme süresi boyunca her sezon için 1 milyon 250 bin euro garanti ücret ödenecek.
Trabzonspor’un sözleşmede yer alan opsiyon hakkını kullanması halinde ise futbolcu, 2029-2030 sezonunda 1 milyon 350 bin euro garanti ücret kazanacak.
Valencia’ya 1 Milyon 750 Bin Euro
Transfer kapsamında Trabzonspor’un Valencia’ya ödeyeceği bedel de belli oldu. Bordo-mavili kulüp, İspanyol ekibine sözleşme fesih bedeli olarak 1 milyon 750 bin euro ödeyecek. Bu bedelin 6 taksit halinde gerçekleştirileceği açıklandı.
Cenk Özkacar transferinde menajerlik hizmet bedeli olarak ise futbolcuya ödenecek brüt ücretin yüzde 4,5’i oranında ödeme yapılacak.
Trabzonspor, savunma hattını güçlendirmek amacıyla kadrosuna kattığı Cenk Özkacar ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayarak yeni sezon öncesi önemli bir transfer hamlesine imza attı.
İlyas GÜR
Editör
















