Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
13 AĞUSTOS Perşembe 23:26

Trabzonspor için İstanbul’da

Trabzonspor'un transfer görüşmelerinde bulunduğu Yunan futbolcu Taxiarchis Fountas, “Burada olduğum için mutluyum. Her şey yolunda" dedi.

FUTBOL
Giriş Tarihi : 16-08-2023 00:02
Trabzonspor için İstanbul’da

Trabzonspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Bordo-mavili ekip, bonservisi elinde olan Yunan forvet Taxiarchis Fountas’ı İstanbul’a getirdi.

Aegean Havayolları'na ait tarifeli seferle Atina'dan 20.15'de gelen Fountas, İstanbul Havalimanı'nda transferi hakkında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Trabzonsporlu futbolcular Bakasetas, Kurbelis ve Siopis ile görüştüğünü ifade eden Fountas, “Elbette görüştüm. Onlar milli takımdan arkadaşlarım. Onlar bana Türkiye'nin en iyi takımında oynayacağımı söylediler” ifadelerini kullandı.

27 yaşındaki 10 numara bordo-mavili taraftarlar için ise, "Gerçekten çılgın ve ateşliler. Onların önünde oynamak için sabırsızlıkla bekliyorum" şeklinde konuştu.

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR