Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
14 MAYIS Perşembe 08:20

Rize Özel İdare Spor’dan Namağlup Seri: Gençler Sahne Alacak

Rize Özel İdare Spor, 2024-2025 sezonunda yaşadığı zorlu sürecin ardından büyük bir çıkış yakalayarak dikkatleri üzerine çekti. Sezonun 8. haftasından sonra takımın başına geçen teknik direktör Mustafa Kalafatoğlu, göreve geldiğinde ağır sakatlıklarla boğuşan, morali bozuk ve antrenman temposundan uzak bir takımla karşılaştıklarını belirtti.

FUTBOL
Giriş Tarihi : 16-04-2025 19:09
Rize Özel İdare Spor’dan Namağlup Seri: Gençler Sahne Alacak

Sezonun ilk yarısında toplam 12 puan toplayabilen ekipte, dört oyuncu ciddi sakatlıklar nedeniyle sezonu kapattı. Ancak 10 günlük bir adaptasyon sürecinin ardından takım yeniden toparlandı. Kulüp Başkanı Ümit Hüseyin Sarı’nın desteğiyle devre arasında yapılan transferlerle kadro güçlendirilirken, Özel İdare Spor ikinci yarıda tam 10 haftalık namağlup bir seri yakaladı.
Şiran Yıldız, Maçka ve Erzincan Ulalar karşılaşmalarında ağır hakem hatalarına rağmen galibiyet çizgisini sürdüren Rize temsilcisi, ligin son 3 haftasına moralli girdi.
Teknik direktör Mustafa Kalafatoğlu, “Bu başarıda başta değerli başkanımız olmak üzere, yönetim kurulumuza, destek ekibimize, futbolcularıma ve teknik ekibime teşekkür ederim,” diyerek tüm paydaşlara şükranlarını sundu. Ayrıca kalan maçlarda şampiyonluk ya da düşme ihtimali bulunmayan rakiplerle karşılaşacak olmaları nedeniyle, fazla forma şansı bulamayan genç ve yetenekli oyunculara daha fazla süre vereceklerini kamuoyuyla paylaştı.
Rize Özel İdare Spor’un sezonun son haftalarındaki performansı merakla beklenirken, genç oyuncuların ortaya koyacağı futbol şimdiden heyecan uyandırıyor.

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar