Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
14 MAYIS Perşembe 04:43

Rihanna’dan Çarpıcı Açıklama! "Yaşlanmak Berbat Ama Bir Lütuf"

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, 20 Şubat’ta 37. yaş gününü kutladı. Ancak ünlü yıldız, yaş almanın kendisi için pek de keyifli olmadığını itiraf etti. Harper’s Bazaar’a verdiği röportajda, “Yaşlanmak berbat bir şey ama aynı zamanda bir lütuf” ifadelerini kullandı.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 26-02-2025 13:22
Rihanna’dan Çarpıcı Açıklama!

“ARTIK DAHA AKILLIYIM”
ASAP Rocky ile birlikte iki çocuk annesi olan Rihanna, zaman geçtikçe değiştiğini ve önceliklerinin farklılaştığını belirtti. Ünlü şarkıcı, "Eskisinden daha akıllıyım, materyalist değilim ve anı yaşamak benim için her şeyden önemli" dedi.
“KONTROL EDEMEDİĞİM ŞEYLER VAR”
Rihanna, zamanın kontrol edilemez olduğunu vurgulayarak şu sözleri ekledi:
“Mirasım, şu anda zamanımı nasıl geçirdiğimdir. Etrafımdaki insanlarla nasıl iletişim kuruyorum? Ne kadar minnettarım? Bunları düşünüyorum ve bu anları nasıl unutulmaz hale getirebileceğimi sorguluyorum.”
“HİSLERİMİ KİMSE ÇALAMAZ”
Ünlü yıldız, zamanın kendisine kattığı deneyimleri şu sözlerle ifade etti:
"Birisi sahip olduğum her şeyi benden çalabilir. Ama bir anıyı, bir deneyimi, bir hissi asla alamaz. Yıllar geçtikçe daha fazla anlam kazanan şeyler var ve tecrübe ettikçe bunları daha iyi anlıyorsunuz."
Rihanna’nın açıklamaları, hayatın değerini bilmenin ve anı yaşamanın önemine dair güçlü bir mesaj olarak yorumlandı.
Kaynak: ŞOK GAZETESİ

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar