Haber: M. Miraç USLU
İki yıla yakın bir süreçtir Beykoz Kaymakamlığı yapan ve birçok başarılara imza atan hemşerimiz ve Basın dostu Faik Oktay Sözer, kendisini makamında ziyaret eden kadim dostu ve Rizeli duayen Gazeteci Faik Bakoğlu ile yaptığı sohbetlerde adeta özlem giderdiler.
Beykoz Kaymakamlığında gerçekleşen bu dostluk ziyaretine Zümrüt Rize Gazetesinin Yazar ve İstanbul Temsilcisi Mehmet Miraç Uslu’ da katılarak ayrı bir renk kattı.
Faik Oktay Sözer beş yıllık Bursa- Mudanya Kaymakamlık ve 5 yıllık İstanbul Vali Yardımcılık görevlerinin ardından Rizeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ ın imzaladığı kararnameyle 2 yıla yakın bir süre önce Beykoz Kaymakamlığına atanmıştı.
Koyu Çaykur Rizespor ve Fanatik Çayelispor taraftarı da olan Çayelili hemşerimiz Faik Oktay Sözer, yıllar sonra 3.lige yükselen Beykozspor’ a da adeta tam destek veriyor.
Başta Çayeli’ li ve Rizeli dost ve arkadaşlarına da Rize Gazeteciler Derneği Başkanı Faik Bakoğlu aracılığıyla kucak dolusu selam ve sevgilerini gönderen Faik Oktay Sözer’ i tebrik ediyor ve başarılarının devamlarını diliyoruz.
Editör