Haber: Sude KÖROĞLU
ÇAYKUR’un 2025 yaş çay sezonu için gerçekleştirdiği mevsimlik işçi alım kura çekiminde ilginç bir tesadüf yaşandı. Rize Gençlik Merkezi’nde noter huzurunda yapılan kura çekiminde, Trabzon Karaca Çay Fabrikası teknik işçi alımında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı ismi taşıyan bir vatandaşın ismi kurada çıktı.
Karaca Çay Fabrikası’nda çalışmak üzere teknik işçi alımı için toplam 186 kişinin başvurduğu kurada, 32 kişi işe girme hakkı kazandı. 149. sırada ismi okunan kişi ise, ismiyle dikkat çekti: Recep Tayyip Erdoğan.
ÇAYKUR, bu yıl Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun’daki fabrikalarında çalıştırmak üzere toplam 1500 mevsimlik işçi alımı gerçekleştiriyor. Kura çekimi, şeffaflık ve adalet ilkeleri çerçevesinde noter denetiminde sürdürülüyor.
Adayla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, isminin duyulması salonda kısa süreli şaşkınlık ve tebessüm yarattı.
İlyas GÜR
Editör

















