Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
15 MAYIS Cuma 00:14

RAMAZAN ÖKSÜZ: PTT’NİN 183. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz, 23 Ekim PTT’nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla Payas PTT Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

HATAY
Giriş Tarihi : 30-10-2025 15:52
RAMAZAN ÖKSÜZ: PTT’NİN 183. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

YENİ MÜDÜRE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Ziyaret kapsamında yakın zamanda göreve başlayan Payas’ın yeni PTT Müdürü Yavuz Selim Dişçeken’i makamında ziyaret eden Öksüz, yeni görevinde başarılar diledi. “PTT, ülkemizin en köklü kurumlarından biridir. 183 yıldır milletimize hizmet eden bu değerli kurumun kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm çalışanlarını tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.
HİZMETTE GELENEKTEN GELECEĞE
Ramazan Öksüz, PTT’nin halkla devlet arasındaki en önemli köprülerden biri olduğunu belirterek, “Teknolojinin geliştiği bu dönemde PTT’nin hizmet kalitesini artırarak vatandaşımıza daha etkin bir şekilde ulaşmasını temenni ediyoruz.” dedi.
Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Öksüz, kurum çalışanlarına ve Müdür Dişçeken’e görevlerinde başarı dileklerinde bulunarak, PTT’nin kuruluş yıldönümünü bir kez daha kutladı.

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar