Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
05 MART Perşembe 19:38

Pazarspor Teknik Direktörü Ramazan Öztürk: “Geriye Düşüp Kazanmak Bizi Daha da Güçlendirdi”

Pazarspor’un sahasında Yozgat Belediye Bozokspor’u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Ramazan Öztürk açıklamalarda bulundu. Mücadelenin zorlu geçtiğini belirten Öztürk, takımının ortaya koyduğu reaksiyondan memnun olduğunu ifade etti.

RİZE
Giriş Tarihi : 02-03-2026 00:59   Güncelleme : 01-03-2026 21:01
Pazarspor Teknik Direktörü Ramazan Öztürk: “Geriye Düşüp Kazanmak Bizi Daha da Güçlendirdi”

Rakiplerinin play-off hattında yer alan güçlü bir ekip olduğunu vurgulayan Öztürk, “Yozgat Belediye Bozokspor’u tebrik ediyorum. Play-off hattında olan, iyi bir takım. Son haftalarda düşüşleri vardı ama biz bunun farkındaydık. Biz ise son haftalarda çıkış yakalayan bir takımız. Takımıma güveniyordum” dedi.
Maçta 1-0 geriye düştükten sonra alınan galibiyetin ayrı bir önem taşıdığını belirten deneyimli teknik adam, “Bu sezon ilk kez geriye düştük ve maçı çevirdik. Bu durum teknik anlamda bizi çok mutlu etti. Sporcularımı tebrik ediyorum. Geriye düşüp kazanmak takımın karakterini gösterir” ifadelerini kullandı.
Ligde hedefleri adım adım belirlediklerini dile getiren Öztürk, “Maç maç ilerliyoruz. Önümüzde Giresun maçı var, onu kazanmak istiyoruz. Ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz ama bunun adını koymaktan ziyade hafta hafta ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.
Taraftarlara ve yönetime de teşekkür eden Öztürk, “Benim hep inandığım bir söz vardır; başarı hep birlikte olur. Taraftarımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Güzel bir ortam yakaladık, inşallah sezon sonu da güzel olur” dedi.
Genç oyuncuların performansına da değinen Öztürk, son haftalarda gol katkısı veren Aziz ve form grafiğini yükselten Cengiz hakkında ise şunları söyledi: “Aziz daha yolun başında. Cengiz’in bir sakatlığı vardı. Onlara hem teknik hem mental anlamda destek olmaya çalışıyoruz. Genç oyuncularımız çok değerli. Fırsat geldikçe en iyi şekilde değerlendirecekler.”

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR