Kulüp, Vanspor’dan genç forvet Mehmet Can Davarcıoğlu’nu kiralık olarak kadrosuna dahil etti. 2003 doğumlu olan Davarcıoğlu, daha önce Malatyaspor, Çorluspor ve Bayburtspor formaları giymişti.
Bir diğer transfer ise Fransa amatör liglerinden geldi. 2003 doğumlu kanat forvet Mikail Olgun ile iki yıllık anlaşmaya varıldı. Geçtiğimiz sezon Serhat Ardahanspor’da 26 maçta 9 gole imza atan Olgun, Pazarspor’un hücum hattına katkı sağlamayı hedefliyor.
Son olarak, Pazarspor dış transferde İstanbulspor’dan sol açık Abdurrahman Emek’i bir yıllığına renklerine bağladı. Daha önce Ofspor ve Tepecikspor’da da forma giyen Emek, 3. Lig kariyerinde çıktığı 67 karşılaşmada 11 gol kaydetti.
Pazarspor yönetimi, bu transferlerle birlikte takımın yeni sezonda daha güçlü bir yapıya kavuşacağını belirtti.
İlyas GÜR
Editör

















