Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
24 AĞUSTOS Pazartesi 21:57

İzmit'in tarım arazilerinden Aşevi’ne un desteği

İzmit Belediyesi'nin tarım arazilerinde yetiştirilen buğdaylardan elde edilen bin 500 kilogram un, Aşevi’ne teslim edildi.

KOCAELİ
Giriş Tarihi : 24-08-2026 17:14   Güncelleme : 24-08-2026 21:05
İzmit'in tarım arazilerinden Aşevi’ne un desteği

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi, yerel tarımı desteklemek ve sosyal dayanışmayı güçlendirmek amacıyla yürüttüğü üretim çalışmalarında anlamlı bir başarıya daha imza attı. Belediye bünyesindeki tarım arazilerinde yetiştirilen buğdaylardan elde edilen 1.500 kilogram un, Aşevi’ne teslim edildi.

İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, atıl durumdaki belediye arazileri tarıma kazandırılarak üretime dahil edildi. Büyük bir titizlikle yürütülen üretim sürecinin ardından elde edilen buğdaylar una dönüştürüldü ve Aşevi’nin hizmetine sunuldu.

ARAZİLER ÜRETİME KAZANDIRILIYOR

Üretim sürecinin her aşamasını yakından takip eden Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, belediyeye ait tarım arazilerini verimli şekilde değerlendirerek hem yerel üretime katkı sağlıyor hem de belediye bütçesinde tasarruf oluşturuyor. İzmit Belediyesi, üretimden dayanışmaya uzanan bu çalışmalarla hem tarımsal üretimi desteklemeyi hem de sosyal belediyecilik anlayışını güçlendirmeyi sürdürüyor.

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
deneme bonusu