Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
15 MAYIS Cuma 02:56

İşte Nathan Redmond'ın yeni takımı

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk için mücadele veren Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek bir transfer iddiası ortaya atılmıştı. İngiliz basını üç kulübün Southampton forması giyen Nathan Redmond'ı transfer etmek istediğini yazdı. Transferde öne geçen Beşiktaş'ın Redmond ile anlaşmaya vardığı ve futbolcu sağlık kontrolleri için Türkiye'ye getireceği iddia edildi.

FUTBOL
Giriş Tarihi : 06-09-2022 17:08
İşte Nathan Redmond'ın yeni takımı

Türkiye'de 8 Eylül'de sona erecek 1. Transfer ve Tescil Dönemi öncesi çalışmalar hızlandı. Spor Toto Süper Lig'de yer alan birçok kulüp kadrolarını önemli ölçüde yenilerken; şampiyonluğun adaylarından Beşiktaş , Fenerbahçe ve Galatasaray çok konuşulan transferlere imza attılar.


İlk 5 haftayı 13 puanla zirvede geçen Beşiktaş; başta Dele Alli, Wout Weghorst ve Gedson Fernandes olmak üzere birçok ismi renklerine bağladı.

İlk 5 haftada 10 puan toplayan ve averaj farkıyla 3. sırada yer alan Fenerbahçe, dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus'u takımın başına getirdikten sonra Joao Pedro, Michy Batshuayi, Joshua King, Ezgjan Alioski ve Luan Peres dahil olmak üzere birçok transferle kadrosunu güçlendirdi.

Fenerbahçe gibi 10 puan toplayan ve averaj farkıyla 7. sırada yer alan Galatasaray ise Dries Mertens, Haris Seferovic, Sergio Oliveira ve Lucas Torreira gibi transferlerle adından söz ettirdi.

Üç büyükler, yaz transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala kadrolarını önemli ölçüde tamamlarken, İngiltere basınından gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası ortaya atıldı.

NATHAN REDMOND BOMBASI

İngiliz basınından The Athletic'te yer alan habere göre; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, Southampton forması giyen Nathan Redmond'u transfer etmek istiyor.

RESMİ TEKLİF YAPILDI

 
David Ornstein imzalı haberde, üç takımın da 28 yaşındaki kanat oyuncusu için resmi teklif yaptığı belirtildi.

İNGİLTERE'DEN ÜÇ KULÜP İSTEDİ

Bournemouth, Wolverhampton ve Everton'ın da Redmond ile ilgilendiği anca Avrupa'da transfer döneminin kapanması nedeniyle transferin gerçekleşmediği aktarıldı.

BEŞİKTAŞ İLE ANLAŞTI

Öte yandan Football Insider'ın haberine göre; Nathan Redmond kendisini isteyen kulüplerin arasından Beşiktaş'ı seçti. Redmond sağlık kontrolünden geçmek üzere bugün Türkiye'ye gelecek.

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar