Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
02 TEMMUZ Perşembe 05:44

Irak Türkiye petrol akışı yeniden başladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Irak – Türkiye Ham Petrol Boru Hattı’ndan bu sabah itibariyle petrol akışı yeniden başladığını duyurdu.ANKARA (İGFA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “6 Şubat 2023’te yaşanan depremler nedeniyle geçici süreyle kapalı kalan ve 4 Ekim 2023 tarihinde BOTAŞ tarafından operasyona hazır hale getirilen Irak – Türkiye Ham Petrol Boru Hattı’ndan bu sabah saat 07.07 itibariyle petrol akışı yeniden başlamıştır.” ifadelerine yer verdi.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 27-09-2025 10:38   Güncelleme : 27-09-2025 10:38
Irak Türkiye petrol akışı yeniden başladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Irak – Türkiye Ham Petrol Boru Hattı’ndan bu sabah itibariyle petrol akışı yeniden başladığını duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “6 Şubat 2023’te yaşanan depremler nedeniyle geçici süreyle kapalı kalan ve 4 Ekim 2023 tarihinde BOTAŞ tarafından operasyona hazır hale getirilen Irak – Türkiye Ham Petrol Boru Hattı’ndan bu sabah saat 07.07 itibariyle petrol akışı yeniden başlamıştır.” ifadelerine yer verdi.

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
Haber En Son Olay Haber