Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
14 MAYIS Perşembe 06:19

İNSANLIK TARİHİNDE O UTANÇ FOTOĞRAFI İLE YERİNİZİ ALDINIZ

CHP Aydın Milletvekili ve Adalet Komisyonu CHP Grup Sözcüsü Süleyman Bülbül, sokağa terk edilmiş köpeklerin öldürülmesinin önünü açan düzenlemenin yasalaşmasının ardından hatıra fotoğrafı çektiren AKP’li vekillere; “İnsanlık tarihinde o utanç fotoğrafı ile yerinizi aldınız” sözleri ile tepki gösterdi.

AYDİN
Giriş Tarihi : 31-07-2024 07:59
İNSANLIK TARİHİNDE O UTANÇ FOTOĞRAFI İLE YERİNİZİ ALDINIZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili ve Adalet Komisyonu CHP Grup Sözcüsü Süleyman Bülbül, sokak hayvanlarına yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilmesinin hatıra fotoğrafı çektiren AKP’li vekillere tepki gösterdi.
CHP’li Vekil, “Katliam yasası tüm mücadelemize rağmen TBMM’den geçti. Sokağa terk edilmiş köpeklerin öldürülmesinin önünü açan teklife ‘evet’ oyu verdikten sonra hatıra fotoğrafı çektiren vekiller, insanlık tarihinde o utanç fotoğrafı ile yerinizi aldınız. CHP olarak katliama ortak olmayacağız. Yaşamı savunmaya devam edeceğiz” dedi.
 

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar