Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
14 MAYIS Perşembe 18:18

İçme Suyu Gölet Projesinde Çalışmalar Devam Ediyor

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, DSİ Bölge Müdürü Fatih Kişi, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel ve DSİ Rize Şube Müdürü Kasım Kazdal ile birlikte Çağrankaya İçme Suyu Gölet projesi çalışmalarını yerinde incelemede bulunarak teknik ekiplerden bilgi aldı.

RİZE
Giriş Tarihi : 20-05-2025 19:18   Güncelleme : 20-05-2025 19:30
İçme Suyu Gölet Projesinde Çalışmalar Devam Ediyor

Gölet yapımı için ana gövde hazırlıklarının ve Çağrankaya yaylasına ulaşımın sağlandığı yolun çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Başkan Metin, “Bu projeyi azimle ve kararlılıkla 2-3 senedir devam ettiriyoruz. İnşallah bir dahaki yılda bitimini görmüş olacağız.” dedi.

Yapımı devam eden içme suyu göletinin Rize için elzem bir noktada olduğunu vurgulayan Başkan Metin, projenin yapımı için büyük desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Tarım ve Orman Bakanlığı’na, DSİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkürlerini bildirdi.

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar