Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
15 AĞUSTOS Cumartesi 01:09

Fenerbahçe'de Valencia şoku

Fenerbahçe'de Enner Valencia, dizindeki ağrı sebebiyle Atakaş Hatayspor maçının kadrosundan çıkarıldı.

FUTBOL
Giriş Tarihi : 28-12-2022 08:26
Fenerbahçe'de Valencia şoku

 


Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Atakaş Hatayspor'u konuk eden Fenerbahçe'de maç öncesi Enner Valencia şoku yaşandı. Ekvadorlu forvet, dizindeki ağrı sebebiyle mücadelenin kadrosundan çıkarıldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, 33 yaşındaki oyuncusuyla ilgili olarak müsabaka öncesi yaptığı açıklamada, "Enner Valencia'nın Dünya Kupası'ndaki diz sakatlığı nüksetti. Karmaşık bir sakatlık. En kısa sürede toparlanması için çalışıyoruz. Takımımızın ve ligimizin en golcüsü. Takımızdaki diğer forvetlerden daha farklı özelliklere sahip, önemli bir oyuncu" dedi.

Valnecia, bu sezon sarı-lacivertli ekiple çıktığı 24 karşılaşmada 15 gol kaydetti. 4 de asist yapan deneyimli golcü, Fenerbahçe'nin bu sezonki en skorer ismi konumunda bulunuyor.

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR