Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
14 MAYIS Perşembe 07:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Uzungöl talimatı! Uzungöl’de inşaat durudurulsun

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu yapımı devam eden ve tepkilere neden olan HES inşaatının durdurulmasını istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise konuyu DSİ araştırsın dedi.

TRABZON
Giriş Tarihi : 16-05-2024 16:53
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Uzungöl talimatı! Uzungöl’de inşaat durudurulsun

BAHANE OLMAZ
Son dönemde gündeme gelen her olayı takip ettiklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bürokratik vesayete izin vermeyiz. Kanunun dışına çıkan, marazı olan kim varsa hukuk zemininde mutlaka hesabını soruyoruz. Ülke ve millete karşı vazifesini yapmamasının hiçbir bahanesi olamaz" şeklinde konuştu.
YENİ HEYECANLI
Erdoğan, “Yorulan, motivasyonunu yitiren arkadaşlarımızı kardeşlik hukukumuzu koruyarak dinlenmeye alacağız; yeni, heyecanlı arkadaşlarımızla kadromuzu güçlendireceğiz. Ne teşkilatımızda ne de diğer kadrolarda tembelliğe, isteksizliğe asla ve asla tahammülümüz olamaz” ifadelerini kullandı.
MUMCU TALEP ETTİ
İl başkanları toplantısında, Trabzon Uzungöl’de yapılan HES’e karşı vatandaşların isyanını Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ileterek Turistik alandaki inşaatın kaldırılmasını istedi. Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan’ın ise “Uzungöl’deki HES inşaatı için “Devlet Su İşleri (DSİ) bir el atsın” yorumunda bulunduğu öne sürüldü. 

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar