Deniz yaptığı açıklamada, “Rize İl Sağlık Müdürü olarak son derece başarılı bir görev yürüten Sayın Mustafa Tepe’nin bir takım baskılar nedeniyle istifa ettirildiğini tahmin etmek zor değil. Kamu görevlileri halka hizmet eder, ancak iktidarın ve yandaşlarının Rize’de kamu görevlilerini baskı altında tutmaya çalıştığını görüyoruz. Buna itirazımızı her zaman dile getireceğiz” dedi.
Dr. Mustafa Tepe’nin liyakat sahibi ve örnek bir kamu görevlisi olduğunu vurgulayan Deniz, “Görev süresi boyunca başarılı çalışmalara imza atan Sayın Tepe’nin karşılaştığı bu durum kabul edilemez. Uğradığı mobbing karşısında sergilediği dik duruş, asla unutulmayacaktır” ifadelerini kullandı.
Deniz, kamu görevlilerine yönelik baskıların son bulması gerektiğini belirterek, Tepe’nin istifasının takipçisi olacaklarını dile getirdi.
İlyas GÜR
Editör
















