Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
13 MAYIS Çarşamba 19:04

CHP’li Kazmaz’dan 4 Mayıs Çağrısı: “Sandık Milletin Önüne Gelmeli”

Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Remzi Kazmaz, 4 Mayıs’ta ülke genelinde gerçekleştirilecek saha çalışmaları öncesinde dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Kazmaz, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik ve sosyal tabloya işaret ederek erken seçim çağrısını yineledi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 04-05-2026 00:26
CHP’li Kazmaz’dan 4 Mayıs Çağrısı: “Sandık Milletin Önüne Gelmeli”

Türkiye’nin mevcut şartları daha fazla taşıyamayacağını savunan Kazmaz, ekonomik kriz, adalet ve hukuk alanındaki sorunlara vurgu yaptı. Emekliden çiftçiye, gençlerden esnafa kadar toplumun geniş kesimlerinin zor durumda olduğunu ifade eden Kazmaz, yaşananların kader olmadığını ve değişimin mümkün olduğunu dile getirdi.

4 Mayıs’ta tüm Türkiye’de sahada olacaklarını belirten Kazmaz, 81 ilde partililerle birlikte meydanlarda, pazarlarda ve mahallelerde vatandaşlarla buluşacaklarını söyledi. Bu süreçte hem parti politikalarını anlatacaklarını hem de erken seçim talebini güçlü bir şekilde dile getireceklerini ifade etti.

Kazmaz açıklamasında, demokrasinin temelinin millet iradesi olduğunu vurgulayarak, “Sandıktan kaçılmaz. Türkiye’nin ihtiyacı daha fazla baskı değil, halkın önüne sandığın konulmasıdır” dedi.

Açıklamasının sonunda vatandaşlara çağrıda bulunan Kazmaz, Türkiye’nin daha adil, özgür ve demokratik bir geleceğe ulaşması için birlikte hareket edilmesi gerektiğini belirterek, “Sandık gelecek, halk kazanacak, Türkiye değişecek” ifadelerini kullandı.

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar