Millet Bahçesi Projesi Soruna Neden Oluyor
Trabzon-Çarşıbaşı hattında hizmet veren şehirlerarası otobüsler, Millet Bahçesi projesi nedeniyle Çarşıbaşı terminaline giriş yapamıyor. Bu durum, şoförleri ve yolcuları zor durumda bırakıyor. Otobüs şoförleri, terminal yerine yol kenarında yolcu almak zorunda kaldıkları için can güvenliği endişesi yaşıyor. Şoförlerden biri, “Her gün risk altındayız, hem bizim hem yolcuların can güvenliği tehlikede. Acil bir çözüm bulunmalı” dedi.
Sorun Şubat Ayına Kadar Sürebilir
Yetkililerle yapılan görüşmelerde, terminale girişin Millet Bahçesi projesi tamamlanmadan mümkün olmayacağı ve bu sürecin Şubat ayına kadar devam edebileceği açıklandı. Ancak bu durum, şoförler arasında tepkiye yol açtı. Şoförler, bu kadar uzun süre can güvenliğinin göz ardı edilemeyeceğini belirterek, geçici bir çözüm bulunmasını talep ediyorlar.
Güvenlik Endişeleri Artıyor
Yolcuların ve sürücülerin güvenliği için acil çözüm çağrısında bulunan otobüs şoförleri, sorunun daha fazla vakit kaybedilmeden çözülmesini istiyor. Hem otobüs şoförleri hem de yolcular, daha güvenli bir ulaşım deneyimi sağlanması adına yetkililerden geçici bir terminal düzenlemesi talep ediyor.
İlyas GÜR
Editör
















