Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
15 MAYIS Cuma 00:01

Amasya'daki trafik kazasında aynı aileden dört kişi yaralandı, köylüler köprülü kavşak yapılmasını istedi

Amasya’nın Taşova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden ikisi çocuk dört kişi yaralandı. Köy sakinlerinden Serdar Özdemir, "Bu kavşak yapıldı yapılalı haftayı geçmiyor kaza oluyor. Yetkililerden isteğimiz buraya köprülü kavşak yapılması. O kavşak yapılırsa kazalar sıfıra iner" dedi.

AMASYA
Giriş Tarihi : 27-01-2025 00:06
Amasya'daki trafik kazasında aynı aileden dört kişi yaralandı, köylüler köprülü kavşak yapılmasını istedi

Edinilen bilgiye göre kaza, Taşova’ya bağlı Durucasu köyü kavşağında meydana geldi. D-100 kara yolu üzerinde Tokat’ın Niksar ilçesinden Kocaeli’ye doğru seyir halinde olan 41 UL 686 plakalı otomobil sürücüsü H.Z.’nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak kavşak betonlarına çarparak takla atıp sürüklendi. Araç içinde bulunan sürücü ve çocukları O.Z. (9), M.Z. (15) ile anne S.Z. (46) yaralandı.
Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Köylüler kavşağın hatalı olduğunu söyleyerek, köprülü kavşak istedi 
Durucasu köyü sakinlerinden Serdar Özdemir, “Bu kavşak yapıldı yapılalı haftayı geçmiyor kaza oluyor. Yetkililerden isteğimiz buraya köprülü kavşak yapılması. O kavşak yapılırsa kazalar sıfıra iner. Köy halkı olarak köye giriş ve çıkışlarda sıkıntı yaşamayız” dedi.

 

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar