Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
16 MAYIS Cumartesi 06:34

YAYLAKONAK BELEDİYE BAŞKANI ABUZER AYDIN’DAN DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ MESAJI

Yaylakonak Belediye Başkanı Abuzer Aydın, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü vesilesiyle bir mesaj yayınlayarak, insan haklarının evrensel değerleri üzerinde durdu.

ADİYAMAN
Giriş Tarihi : 10-12-2024 20:48
YAYLAKONAK BELEDİYE BAŞKANI ABUZER AYDIN’DAN DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ MESAJI

HİÇ KİMSE İNSANLIK ONURUNDAN MAHRUM BIRAKILMAMALI

Mesajında, herkesin insani değerlerden eşit şekilde faydalanması gerektiğine dikkat çeken Aydın, "İnsan hakları, tüm bireylerin eşit olarak doğduğu ve yaşadığı bir dünya için temel bir gerekliliktir. Hiç kimse, ırkı, cinsiyeti, inancı ya da sosyal durumu nedeniyle insanlık onurundan mahrum bırakılmamalıdır" ifadelerini kullandı.

TOPLUMSAL HUZURUN TEMELİ

Başkan Aydın, insan haklarının sadece birer kavram değil, aynı zamanda barış, adalet ve eşitliğin temeli olduğunu vurguladı. "Birlikte yaşama kültürümüzü güçlendirmek, toplumsal huzurun sağlanması açısından son derece önemlidir. İnsan haklarına saygı göstermemek, geleceğimizi karartmaktır" dedi.

BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

Son olarak, Aydın, insan hakları konusunda toplumda farkındalığın artırılması gerektiğini belirterek, "Bu özel günde, herkesin insan hakları bilincini geliştirmesi ve bu hakları koruma sorumluluğunu üstlenmesi için çağrıda bulunuyorum. Unutmayalım ki, güçlü ve sağlıklı bir toplum, ancak hakların korunduğu bir ortamda var olabilir" diyerek mesajını tamamladı.

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar