Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
14 MAYIS Perşembe 11:07

Trabzonspor’un Durumu Camiayı Umutlandırıyor!

Trabzonspor’da yüzler gülmeye başladı. Sezona büyük umutlarla başlayan ancak üst üste 5 maçtan beraberlikle ayrılan Fırtına, sezonun ilk galibiyetini 7’nci haftada Konyaspor karşısında 3-2’lik skorla aldı.

FUTBOL
Giriş Tarihi : 01-10-2024 10:16
Trabzonspor’un Durumu Camiayı Umutlandırıyor!

 Papara Park’ta geçtiğimiz Pazar günü oynanan müsabakayı Banza (2) ve Visca’nın golleriyle kazanan Fırtına uzun süren galibiyet özlemine de son vermiş oldu. Sıkıntılı süreçten geçen Bordo-Mavili ekip, Konyaspor galibiyeti ile biraz olsun rahat nefes almış oldu.
Önceki maçlara göre oyununda ilerleme de kaydettiği gözlenen Trabzonspor’da oyuncuların sorumluluk almaları ve kazanma arzusu ile sahaya çıkmaları da dikkat çekti.
Galibiyet şehre de olumlu yansıdı. Taraftarların yüzü gülerken galibiyet adeta ilaç gibi geldi. Bordo-Mavili ekibin artık bu süreçten sonra galibiyet serisi yakalaması bekleniyor.
Üst üste kritik maçlara çıkacak olan Trabzonspor, Cumartesi günü deplasmanda Hatayspor, 9’uncu haftada ise sahasında Başakşehir ile kozlarını paylaşacak.

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar