Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
04 HAZİRAN Perşembe 10:02

TRABZON 2. KORO FESTİVALİ BAŞLIYOR

Trabzon 2. Koro Festivali, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 3-4-5 Haziran tarihlerinde düzenlenecek. Türkiye'nin dört bir yanından 35 koronun yer alacağı ve çalıştayların düzenleneceği festivale tüm vatandaşlar davet edildi.

TRABZON
Giriş Tarihi : 04-06-2026 08:14
TRABZON 2. KORO FESTİVALİ BAŞLIYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Trabzon 2. Koro Festivali, Hamamizade İhsanbey Kültür ve Sanat Merkezi’nde 3-4-5 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Festival kapsamında Türkiye'nin dört bir yanından 35 koro, 8 farklı konserde bir araya gelecek. Festivalde 7 atölye çalışması ve 4 çalıştay da gerçekleştirilecek. 

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Şehrimizin kültür ve sanatına katkı sunacak projeleri vatandaşlarımızla buluşturmaya, bu noktada iş birlikleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. 3-4-5 Haziran tarihlerinde Trabzon 2. Koro Festivali; Ankara, Ordu ve Samsun dahil ülkemizin farklı şehirlerinden koroların da katılımıyla gerçekleşecektir. Müzik dolu festivale tüm halkımız davetlidir.”

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar