Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
16 MAYIS Cumartesi 11:08

Samsun’da Öfkeli Anne, Oğlunu Kötü Alışkanlıklara Çeken Arkadaşının Evini Bastı

Samsun'un İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi'nde bir anne, oğlunu kötü alışkanlıklara sürüklediğini iddia ettiği arkadaşının evine baskın yaptı. Oğlunun hayatını olumsuz yönde etkilediğini düşündüğü gençten uzaklaştırmak isteyen öfkeli anne, aile bireyleriyle birlikte mahallede daha önce de sorunlar yaratan bu eve geldi.

SAMSUN
Giriş Tarihi : 20-09-2024 09:26
Samsun’da Öfkeli Anne, Oğlunu Kötü Alışkanlıklara Çeken Arkadaşının Evini Bastı

Mahallede Gerginlik Tırmandı
Evin önünde başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. Anne, evde yaşayan aileye sert tepki göstererek, oğlunun bu zararlı çevreden çekilmesi gerektiğini söyledi. Mahallede daha önce defalarca polis baskını yaşanan evin önünde toplanan kalabalık gerginliği tırmandırırken, mahalle sakinleri de olayın büyümesine tanık oldu.
Bu sırada, tartışma yaşanan evdeki genç, kalabalığın üzerine yürümeye çalıştı. Kısa süreli kargaşada bir gencin elinde bıçak olduğu fark edildi. Ancak mahallede bulunan bekçi ve polis ekipleri olaya hızla müdahale ederek, gencin daha büyük bir sorun yaratmasını önledi.
Polis ve Bekçiler Gerginliği Yatıştırdı
Öfkeli anne ve ailesi, polis ekiplerinin müdahalesiyle sakinleştirilerek, şikayetçi olmak üzere karakola götürüldü. Olayın yaşandığı mahallede daha önce de bu tür gerginliklerin sıkça yaşandığı, özellikle gençlerin bu evde kötü alışkanlıklarla tanıştığı iddia ediliyor. Mahalle sakinleri, yetkililerden bu sorunlu ev ve çevresi için acil çözüm bekliyor.


 

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar