Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
14 MAYIS Perşembe 20:32

SAMSUN ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ÖRNEK ETKİNLİK

Samsun Üniversitesi Denizcilik İşletmeleri Yönetimi bölümü öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel olarak çevre duyarlılığını artırmak amacıyla bir çöp toplama etkinliği düzenledi. Üniversite öğrencileri, Samsun sahilinde bir araya gelerek kıyı boyunca birikmiş olan çöpleri temizlediler.

SAMSUN
Giriş Tarihi : 29-10-2025 17:27
SAMSUN ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ÖRNEK ETKİNLİK

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI 
Samsun Üniversitesi Denizci öğrencileri, bu etkinlik ile hem Cumhuriyet'in 102. yılını kutlamayı hem de deniz ve çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini belirttiler. Yapılan bu etkinliğe Samsun halkı yoğun bir teveccüh gösterdi. Etkinlik kapsamında öğrenciler, daha önce yaptıkları etkinliğe nazaran daha temiz buldukları sahil ve çevre konusundaki duyarlılığı için Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne "Temiz Sahil ve Çevre" çalışmaları dolayısıyla teşekkürlerini ilettiler.
Samsun Üniversitesi yetkilileri ise gençlerin bu anlamlı davranışının Samsun ve Türkiye genelinde örnek teşkil ettiğini ve çevre bilincinin eğitimle birlikte güçleneceğini ifade etti.

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar