19 Mayıs’ın gençliğe armağan edilmesi, ülkemizin geleceğinin gençlerin omuzlarında yükseleceğine duyulan güvenin en güçlü göstergesidir. Bilimde, teknolojide, sanatta ve sporda kendini geliştiren; düşünen, araştıran, üreten ve milli değerlerine bağlı olan bir gençlik, Türkiye’nin en büyük gücü ve yarınlarımızın teminatıdır.
Karadeniz Teknik Üniversitesi olarak bizler de gençlerimizin; bilgi, özgüven ve yüksek idealler ile yetişmesi için var gücümüzle çalışmayı sürdürüyoruz. Ülkemizin geleceğine yön verecek her bir gencimizin azmi, heyecanı ve üretkenliği, bizlere umut veriyor.
Başta sevgili gençlerimiz olmak üzere aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi; rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.”
İlyas GÜR
Editör

















