Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
10 EKİM Cumartesi 13:06

Ramazan Öztürk Hedefi Açıkladı: “İlk Yarıda 27-28 Puan Toplamak İstiyoruz”

Pazarspor Teknik Direktörü Ramazan Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada takımın ligdeki performansını değerlendirerek sezon hedeflerini paylaştı. İlk yarıda en az 27-28 puan toplamayı hedeflediklerini belirten Öztürk, yakaladıkları iyi ritmi sürdürerek maç maç ilerleyeceklerini söyledi.

FUTBOL
Giriş Tarihi : 10-10-2026 11:50
Ramazan Öztürk Hedefi Açıkladı: “İlk Yarıda 27-28 Puan Toplamak İstiyoruz”

Nesine 3. Lig’de mücadele eden Pazarspor’da Teknik Direktör Ramazan Öztürk, takımın son haftalardaki performansı, kupa mücadelesi ve şampiyonluk hedefi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Lige iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade eden deneyimli teknik adam, alınan sonuçlardan ders çıkararak yollarına devam ettiklerini vurguladı.

“Küçükçekmece Sinopspor’u İyi Bir Oyunla Geçtik”

Lige iyi başladıklarını ancak Karabük karşısında kendi sahalarında beklemedikleri bir puan kaybı yaşadıklarını belirten Öztürk, futbolcularının sahadaki performansından memnun olduğunu dile getirdi.

Öztürk, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Lige iyi bir başlangıç yaptık. Evimizde Karabük müsabakasında hiç beklemediğimiz bir 3 puan kaybı yaşadık. Maçın ardından futbolcularıma, ‘Siz böyle oynadıktan sonra bu kayıp önemli değildir.’ dedim. Ardından şampiyonluğun en güçlü adaylarından Küçükçekmece Sinopspor’u iyi bir oyunla geçmesini bildik.”

Kupada Forma Şansı Bulamayan Oyuncular Kendini Gösterdi

Lig maçlarının yanı sıra kupa mücadelesini de değerlendiren Ramazan Öztürk, kadroda daha az süre alan futbolculara şans verdiklerini ve oyuncuların bu fırsatı iyi değerlendirdiğini söyledi.

Öztürk, “Ardından bir kupa maçı oynadık. Bu maçta da ligde az süre bulan oyuncularımızı kendilerini göstermeleri açısından oynattım. Kupa maçında süre alan tüm sporcularımı tebrik ediyorum. Gayet iyi bir mücadele verdiler ve 3-1 gibi net bir skorla turu geçmesini bildik.” dedi.

“Şampiyonluk İçin Tüm Paydaşlar El Birliği Yapmalı”

Ligin henüz beşinci haftasında olduklarını hatırlatan Öztürk, zirve yarışından yalnızca bir puan uzakta bulunduklarını belirtti. Şampiyonluk hedefi doğrultusunda kulüp bünyesindeki tüm paydaşların birlikte hareket etmesi gerektiğine dikkat çekti.

Geçmişten kaynaklanan bazı sıkıntılar yaşadıklarını da ifade eden Öztürk, kulüp başkanının bu sorunların çözümü için çalışmalar yürüttüğünü belirterek şunları söyledi:

“Şampiyonluğa oynamak için tüm paydaşların el birliği yapması gerekir. Geçmişteki durumlardan ötürü bazı sıkıntılar çekiyoruz. Bununla ilgili başkanımız çalışmalar yapıyor. İnşallah sorunlar çözülecek. Biz sahanın içine bakıyoruz.”

Sıradaki Rakip Düzcespor

Pazarspor’un bu hafta hedefleri bulunan Düzcespor ile karşılaşacağını belirten Öztürk, takımın yakaladığı çıkışı sürdürmek istediklerini ifade etti.

Her maça ayrı ayrı odaklandıklarını vurgulayan teknik direktör, “Biz iyi bir ritim yakaladık. Bunu devam ettirme adına maç maç hedefimize ilerleyeceğiz. Biz bir hedef koyduk, sporcularımızla bunu yakalama adına çalışacağız.” diye konuştu.

İlk Yarı Hedefi 27-28 Puan

Pazarspor’un sezon planlamasına ilişkin de bilgi veren Ramazan Öztürk, ilk yarı sonunda ulaşmak istedikleri puan hedefini açıkladı.

Öztürk, “İlk yarıda 27-28 puan alırsak işin içerisinde oluruz.” ifadelerini kullanarak takımın şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmek istediğini ortaya koydu.

Pazarspor, teknik direktör Ramazan Öztürk yönetiminde hem ligde hem de kupada başarılı sonuçlar alarak hedeflerine ulaşmayı amaçlıyor. Kırmızı-beyazlı ekip, Düzcespor karşılaşmasıyla birlikte yakaladığı çıkışı devam ettirmek için sahaya çıkacak.

Formun Üstü

 

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR