Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
14 MAYIS Perşembe 15:45

Ortahisar Belediyesi Ekipleri Sel Bölgesinde

Trabzon’un doğu kesimlerinde dün akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış, Arsin, Araklı, Sürmene ve Yomra ilçelerinde sel ve heyelanlara yol açtı. Ortahisar Belediyesi ekipleri, gece saatlerinden itibaren Araklı ilçesine giderek çalışmalara katıldı.

TRABZON
Giriş Tarihi : 22-09-2024 10:33
Ortahisar Belediyesi Ekipleri Sel Bölgesinde

Araklı’da Kriz Koordinasyon Merkezi Kuruldu
Ortahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Başkan Ahmet Kaya’nın talimatı ve Fen İşleri Müdürü Fatma Hamzaçebioğlu’nun koordinasyonunda, Araklı Kaymakamlığı öncülüğünde kurulan Kriz Koordinasyon Merkezi’ne intikal etti. Hamzaçebioğlu, "2 JCB, 2 kamyon, 2 sal kasa, 2 binek araç ve 30 personelle sahada gerekli müdahaleleri gerçekleştiriyoruz," dedi.
Ekipler, yaşanan olumsuzlukların giderilmesi ve hayatın normale dönmesi için tüm imkanlarıyla çalışmalara devam edeceklerini belirtti.
Başkan Kaya: "Vatandaşlarımızın Yanında Olacağız"
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, sel ve heyelandan etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Şu ana kadar can kaybının olmaması en büyük tesellimizdir. Bu süreçte, afetten etkilenen vatandaşlarımızın yanında olacağız ve yaraları el birliğiyle saracağız,” ifadelerini kullandı.
Belediye ekipleri, selin yarattığı olumsuz etkilerin en kısa sürede giderilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.


 

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar