Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
16 MAYIS Cumartesi 03:13

İyidere Belediyesi Hizmet Atağında: Başkan Saffet Mete “Vitesi Yükselttik”

İyidere Belediyesi, ilçeye sunduğu hizmetlerde çıtayı yükseltiyor. Belediye Başkanı Saffet Mete, son 5 yılda yapılan yatırımlarla belediye araç filosunun güçlendirildiğini belirterek, İyidere’nin ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkin yanıt vereceklerini vurguladı.

RİZE
Giriş Tarihi : 06-08-2025 08:25
İyidere Belediyesi Hizmet Atağında: Başkan Saffet Mete “Vitesi Yükselttik”

Haber: Gülcan YILDIRIM

Başkan Mete, “Son 5 yılda toplamda 150 milyon TL’lik araç yatırımıyla belediyemizin hizmet kapasitesini önemli ölçüde artırdık. Yeni araçlarımızı filomuza kattık ve bu yatırımlarla ilçemize daha kaliteli, etkili ve hızlı hizmet sunmaya devam edeceğiz,” dedi.

Belediyenin araç filosuna yeni eklenen araçlar şunlar oldu:

1 Vidanjör

1 Arazöz

1 Soğutuculu Cenaze Aracı

1 Kazıyıcı-Yükleyici (JCB)

Saffet Mete, açıklamasında yapılan yatırımların gerçekleşmesinde katkı sunan isimlere de teşekkür etti. “Bu önemli araçların ilçemize kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve AK Parti Rize İl Başkanımız Sayın Yılmaz Katmer’e şükranlarımı sunuyorum,” ifadelerini kullandı.

İyidere Belediyesi, yeni hizmet araçlarıyla birlikte altyapıdan temizlik hizmetlerine, afet müdahalesinden sosyal hizmetlere kadar birçok alanda daha donanımlı hale gelmiş durumda. Başkan Mete, ilçeye yönelik yatırımların hız kesmeden süreceğini de sözlerine ekledi.

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar