Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
16 MAYIS Cumartesi 04:40

CHP Ankara Kadın Kolları İl Başkanı Ayça Çağlar: “Ankara halkının iradesini kimseye teslim etmeyeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Kadın Kolları İl Başkanı Ayça Çağlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yapılan son operasyonlara sert tepki gösterdi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 25-09-2025 12:11
CHP Ankara Kadın Kolları İl Başkanı Ayça Çağlar: “Ankara halkının iradesini kimseye teslim etmeyeceğiz”

Çağlar, “ABB’ye karşı düzenlenen bu kumpasların karşısında dimdik duracağız. Ankara halkının iradesini, emeğini ve alın terini kimseye teslim etmeyeceğiz” dedi.
“97 suç duyurusunun tamamı takipsizlikle kapatıldı”
Çağlar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın göreve geldiği günden bu yana eski başkan Melih Gökçek dönemine ilişkin 97 ayrı suç duyurusunda bulunduğunu hatırlattı. “801 milyon dolar kamu zararına yol açan ANKAPARK için bile dava açılmadı. Yıllardır hakkında tek bir dava açılmayan Melih Gökçek, bugün gece yarısı operasyon haberlerini önceden öğrenip tweet atabiliyor” ifadelerini kullandı.
“Kumpaslara boyun eğmeyeceğiz”
Son dönemde Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne karşı açılan davaların siyasi amaçlı olduğunu söyleyen Çağlar, “Bir konser bahanesiyle belediyemize operasyon düzenleniyor. Bu, Ankara halkının iradesine yapılmış açık bir saldırıdır. Biz bu kumpasların karşısında boyun eğmeyeceğiz, dik durmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
“Ankara’nın hakkını sonuna kadar savunacağız”
Açıklamasında dayanışma mesajı veren Çağlar, “Bilin ki biz Ankara Büyükşehir Belediyemizin yanındayız. Bilin ki bu operasyonların, kumpasların karşısında dimdik duracağız. Ankara halkının iradesini, emeğini ve alın terini kimseye teslim etmeyeceğiz” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar