Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
22 NİSAN Çarşamba 21:26

Çayeli’ li Hemşerimiz Evren Başar BİK Üyesi Oldu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı ve Rize- Çayeli’ li Evren Başar, kısa ismi BİK olan Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu üyeliğine atandı

RİZE
Giriş Tarihi : 10-06-2025 00:27   Güncelleme : 11-06-2025 10:28
Çayeli’ li Hemşerimiz Evren Başar BİK Üyesi Oldu

Haber: Faik BAKOĞLU

Yedi yıldır Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı  Artvin- Şavşat’ lı Fahrettin Altun’ un Yardımcısı olan Evren Başar, Merkezi İstanbul’ da olan Basın İlan Kurumunun  (BİK)’ in 7 kişilik asil yönetim kurulu üyeliğine ve ardından da Başkan Vekilliğine seçilmesi Rize ve Karadeniz Bölgesinde büyük sevince neden oldu.

Sinop ve Kırşehir eski Valilerinden Selahattin Başar’ ın oğlu olan Evren Başar’ ın başta Anadolu’ daki yerel gazetelere verdiği destek ve çalışmalarıyla tanınıyor.

Meslektaş arkadaşımız ve hemşerimiz Evren Başar’ ı tebrik ediyor ve yeni görevinde başarılar diliyoruz.

 

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar