Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Ensar Özçelik, Başkan Turgut’un Çaykur Rizespor’a büyük bir özveriyle hizmet ettiğini belirterek, “Sayın İbrahim Turgut sadece bir spor adamı değil, aynı zamanda vizyonu ve duruşuyla şehrimizin gururudur. Kulübümüzü daha nice başarılara taşıyacağına yürekten inanıyorum” dedi.
“Misafirperverliğinden Dolayı Teşekkür Ediyoruz”
BBP Rize İl Başkanı Özçelik, Turgut’un kendilerini en güzel şekilde ağırladığını ifade ederek, “Nazik misafirperverliğinden ötürü kendisine hem şahsım hem teşkilatım adına teşekkür ederim” diye konuştu.
Ziyaretin sonunda birlik ve beraberlik vurgusu yapan Özçelik, “Yüce Allah’tan temennimiz; birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin daim olmasıdır” sözleriyle duygularını dile getirdi.
Çaykur Rizespor’da güven tazeleyen Başkan İbrahim Turgut’a yönelik destek ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde de sürmesi bekleniyor.

Editör