Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
15 MAYIS Cuma 08:54

Akdağmadeni U14 Takımı Sahada Göz Doldurdu

Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü Başkanı ve Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, kulübün U14 takımının başarılarını değerlendirdi. Aydoğmuş, genç yeteneklerin sergilediği performansın göz doldurduğunu belirtti.

FUTBOL
Giriş Tarihi : 02-12-2024 17:54
Akdağmadeni U14 Takımı Sahada Göz Doldurdu


Akdağmadeni Gücü Spor U14 takımı, Boğazlıyan Belediyesi Sağlık Spor U14 takımına konuk olarak Boğazlıyan İlçe Stadyumu’nda sahaya çıktı. Başkan Aydoğmuş, ev sahibi takımın oyuncularına ve teknik heyetine sergiledikleri dostane tavır için teşekkür etti.

“Takımımızın oyuncularına her zaman ahlaklı, karakterli ve vizyoner bir oyun ortaya koymayı ilke edinmeleri gerektiğini söylüyoruz” diyen Aydoğmuş, bu değerleri sahada yansıtan sporcuları tebrik etti.

Başkan Aydoğmuş, oyuncuların yetişmesinde emeği geçen ailelere, teknik direktör Hakan Altın’a ve takım koordinatörü İsmet Yaşar’a teşekkür ederek, “Takımımızın dördüncü maçta sergilediği oyun bizi çok mutlu etti. Bir sonraki maçta sporcularımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar