Tatilcilerden Coşkulu Katılım
Sömestr tatilinin başlamasıyla birlikte Zigana Dağı, karnelerini alan öğrenciler ve aileleriyle dolup taştı. Kayak merkezinde kayak, kızak ve kar motoru gibi aktiviteler yoğun ilgi görürken, yanan çoban ateşlerinin etrafında horonlarla eğlenen ziyaretçiler, unutulmaz bir tatil yaşadı.
Ziyaretçiler arasında Arap turistlerin de yer aldığı bölge, Gümüşhane ve Trabzon’a olan yakınlığıyla dikkat çekiyor. Yoğun kar yağışının etkili olduğu Zigana’da, sis ve karın birleşimi masalsı bir manzara oluşturdu.
İşletmeci Abdullah Eroğlu: “Yoğunluk Bizi Mutlu Etti”
Gümüşkayak Kayak Tesisi işletmecisi Abdullah Eroğlu, sömestr tatiliyle birlikte tesislerin büyük bir hareketlilik kazandığını belirtti. Eroğlu, “Kar yağışı sonrası ziyaretçi sayımız hızla arttı. Tatilcilerimize en iyi hizmeti sunmak için hazırlıklarımızı tamamladık. Özellikle karne hediyesi olarak gelen öğrenciler ve aileleri burada çok eğleniyor” dedi.
Tatilcilerin Gözünden Zigana Dağı
Zigana Dağı’nda tatil yapan ziyaretçiler, bölgenin doğal güzelliklerinden ve sunduğu imkanlardan oldukça memnun. Çocuğuyla birlikte Zigana’yı ziyaret eden Hilal Gülşen, “Burası her mevsim çok güzel ama kışın daha da keyifli oluyor. Çocuğum karı çok seviyor, burada kayak yapmak ve kızak kaymak onun için harika bir deneyim” dedi.
Karne hediyesi olarak ailesiyle Zigana’ya gelen 12 yaşındaki Egemen Eralp, “Karnem çok iyiydi, ailem beni buraya getirdi. Kayak yapmayı çok seviyorum ve burada çok eğlendim” şeklinde konuştu.
Zigana Dağı: Aileler İçin Eşsiz Bir Tatil Noktası
Kış tatili için ailelerin öncelikli tercihlerinden biri olan Zigana Dağı, sunduğu çeşitli aktivitelerle her yaştan ziyaretçiye hitap ediyor. Doğal güzellikleri, eğlenceli atmosferi ve kolay ulaşılabilirliği ile Zigana Dağı, her yıl daha fazla tatilciyi ağırlamaya hazırlanıyor.
İlyas GÜR
Editör
















