Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
14 MAYIS Perşembe 04:57

Yusuf Yazıcı’ya hırsızlık şoku

Fransa temsilcisi Lille'de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın evi, ikinci kez hırsızların hedefi oldu. Milli oyuncu, hırsızlık şokunu bu kez maçta olduğu sırada yaşadı.

FUTBOL
Giriş Tarihi : 16-12-2023 11:42
Yusuf Yazıcı’ya hırsızlık şoku

UEFA Avrupa Konferans Ligi 6’ncı ve son hafta maçında Lille sahasında Faroe Adaları ekibi KI Klaksvik’i 3-0 yendi. Milli futbolcu Yusuf Yazıcı 29’uncu dakikada penaltıdan attığı golle takımını öne geçiren isim oldu.

Bu sezon gösterdiği performansla yeniden milli takım kadrosuna davet edilen 26 yaşındaki hücum oyuncusu, maçın oynandığı saatlerde hırsız şoku yaşadı.

Milli oyuncunun Lille şehrinde bulunan evine giren hırsızların, Yusuf Yazıcı’ya ait birçok saat ve değerli eşyayı çaldığı öğrenildi.

Yusuf Yazıcı'nın evi, 31 Aralık 2019'da da sakatlığı nedeniyle ameliyat olmak için İtalya'dayken soyulmuş ve 26 yaşındaki oyuncunun değerli eşyaları ile arabası çalınmıştı.

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar