Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
13 AĞUSTOS Perşembe 10:46

Trabzon'un Eski Milletvekilinden Güçlü Filistin Açıklaması

AK Parti önceki dönem Trabzon Milletvekili Salih Cora, İsrail'in Filistin'e yönelik yürüttüğü operasyonlar hakkında güçlü bir açıklamada bulundu. Cora, Gazze'ye yönelik saldırıların sivil kayıplara neden olduğunu vurgulayarak, "Herkes sağır, kör ve dilsiz olmuş üç maymunu oynuyor." dedi.

TRABZON
Giriş Tarihi : 16-10-2023 07:03
Trabzon'un Eski Milletvekilinden Güçlü Filistin Açıklaması

Cora, devlet eliyle gerçekleştirilen bir soykırıma dikkat çekti ve şunları söyledi: "Gazze’ye yönelik saldırılar sivil katliama dönüşmüştür. Mazlum ve masum insanlar göz göre göre öldürülüyor. Devlet eliyle soykırım ve planlı bir işgal gerçekleştiriliyor. Herkes sağır, kör ve dilsiz olmuş üç maymunu oynuyor. Vicdansızlar, Yazlıklar olsun. #FilistineDestek"
Cora'nın bu güçlü açıklaması, İsrail-Filistin çatışmasıyla ilgili dünya genelinde artan endişelerin bir yansıması olarak dikkat çekiyor. Filistin'deki olaylar, sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada büyük ilgi ve duyarlılık uyandırıyor. Cora'nın ses getiren bu açıklamaları, Filistin'e olan desteği yine gündemin ön sıralarına taşıdı.

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR