Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
02 EKİM Cuma 02:38

Şavşat’ta İki Projeye Meclisten Oy Birliğiyle Onay

Artvin İl Genel Meclisi, 3. dönem 11. toplantısının 1. birleşimi Meclis Başkanı Hakan Makar başkanlığında gerçekleştirildi Toplantıda görüşülen iki gündem maddesi, meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.

ARTVİN
Giriş Tarihi : 02-10-2026 00:48
Şavşat’ta İki Projeye Meclisten Oy Birliğiyle Onay

Gündemin 4’üncü maddesinde, Şavşat ilçesine bağlı Yavuzköy köyü sınırları içerisinde, tapuda 132 ada 9 nolu parsel üzerine Savaş Dalkılıç tarafından yapımı planlanan “Turizm Alanı” projesine ait uygulama imar planı ile nazım imar planının onaylanmasına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu görüşüldü. Söz konusu madde oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 5’inci maddesinde ise Şavşat ilçesine bağlı Yoncalı köyünde, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından yapımı planlanan “Afet Konut Alanı” projesine ait uygulama imar planı ile nazım imar planının onaylanmasına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu ele alındı. Bu madde de meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.
Toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR