Haber: Sümeyye ÇELİK
Yiyecek stantları ile el emeği ürünlerin yer aldığı kermeste öğrenciler de aktif görev alarak organizasyona katkı sundu. Okul-aile iş birliğinin güçlü şekilde hissedildiği etkinlikte, yardım ve paylaşma duyguları ön plana çıktı.
Öğretmenlerin koordinasyonunda gerçekleştirilen organizasyon sonunda “5 Kıtada 5 Kurban” hedefinin başarıyla tamamlandığı belirtildi. Özellikle etkinliğin organizasyon sürecini yürüten Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mehmet Bir’in çalışmaları takdir topladı.
Kermes sürecinde destek veren İHH İnsani Yardım Vakfı gönüllülerinin katkılarının da organizasyonun daha güçlü şekilde yürütülmesine önemli destek sağladığı ifade edildi. Etkinlik, öğrenciler açısından yardımlaşma, paylaşma ve kardeşlik duygularını pekiştiren anlamlı bir farkındalık çalışmasına dönüştü.
Okul Müdürü Hüseyin Özdemir yaptığı açıklamada, etkinliğe destek veren velilere, öğretmenlere, öğrencilere ve gönüllülere teşekkür ederek, “Ortaya çıkan bu dayanışma tablosu bizleri hem mutlu etmiş hem de umutlandırmıştır” dedi.
İlyas GÜR
Editör














