Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
05 EKİM Pazartesi 17:11

Mustafa Yalçın'dan Ankara çıkarması

Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Ankara’da önemli temaslarda bulundu.ANKARA (İGFA) - Başkan Yardımcılarıyla birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına giden Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, burada önce Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Başkanı Hakkı Alp, ardından da Milli Emlak Genel Müdürü Veli Tunçez ile bir araya gelerek Talas’ta gerçekleştirilecek olan proje ve yatırımları masaya yatırdı. Gerçekleştirilen görüşmeleri değerlendiren Başkan Yalçın, “Verimli toplantılar yaptık. Her şeyin en iyisine ve en güzeline layık Talasımız için yeni projeler üretmeye, yeni yatırımlar kazandırmaya gayret ediyoruz. Yakın ilgileri için kıymetli bürokratlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ANKARA
Giriş Tarihi : 05-10-2026 06:30   Güncelleme : 05-10-2026 08:54
Mustafa Yalçın'dan Ankara çıkarması

ANKARA (İGFA) - Başkan Yardımcılarıyla birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına giden Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, burada önce Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Başkanı Hakkı Alp, ardından da Milli Emlak Genel Müdürü Veli Tunçez ile bir araya gelerek Talas’ta gerçekleştirilecek olan proje ve yatırımları masaya yatırdı.

Gerçekleştirilen görüşmeleri değerlendiren Başkan Yalçın, “Verimli toplantılar yaptık. Her şeyin en iyisine ve en güzeline layık Talasımız için yeni projeler üretmeye, yeni yatırımlar kazandırmaya gayret ediyoruz. Yakın ilgileri için kıymetli bürokratlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR