Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
30 HAZİRAN Salı 01:02

Kılıçdaroğlu: “Biraz Kafa Çalıştırın Yahu, Önden Önlem Alıp Çözün. Ağlak Bir Saray Da Hiç Çekilmiyor”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeni Şafak Gazetesi’nin “Bay Kemal’in köstebeği kim?” manşetinin yer aldığı birinci sayfa fotoğrafını; “EYT’ yi çözün. Öğretmenler konusunda da ısrar edeceğim çok aşikâr. Biraz kafa çalıştırın yahu, önden önlem alıp çözün. Ağlak bir Saray da hiç çekilmiyor” açıklaması ile paylaştı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 27-08-2022 11:54
Kılıçdaroğlu: “Biraz Kafa Çalıştırın Yahu, Önden Önlem Alıp Çözün. Ağlak Bir Saray Da Hiç Çekilmiyor”

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün “Bay Kemal’in köstebeği kim?” başlığını manşete taşıyan Yeni Şafak Gazetesi’nin birinci sayfasının fotoğrafını, sosyal medya hesabından paylaştı.

Kılıçdaroğlu, “EYT’ yi çözün. Sonra ağlıyorsunuz, gece yarısı manşetleri değiştiriyorsunuz, böyle komik algı operasyonları yapmak zorunda kalıyorsunuz. Öğretmenler konusunda da ısrar edeceğim çok aşikâr. Biraz kafa çalıştırın yahu, önden önlem alıp çözün. Ağlak bir Saray da hiç çekilmiyor” dedi.

 

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
Haber En Son Olay Haber