Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
06 EKİM Salı 02:54

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’den 'deprem' açıklaması

Adana’nın Saimbeyli ve Osmaniye’nin Sumbas ilçelerinde peş peşe meydana gelen depremlerin ardından İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, ekiplerin saha taramalarına başladığını açıkladı. Çiftçi, şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum bulunmadığını bildirdi.

ANKARA
Giriş Tarihi : 04-10-2026 15:32   Güncelleme : 04-10-2026 19:09
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’den 'deprem' açıklaması

ANKARA (İGFA) - Adana’nın Saimbeyli ilçesinde meydana gelen 4,8 ve 4,9 büyüklüğündeki depremlerin ardından Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde 5,2 büyüklüğünde meydana gelen deprem ardından İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Depremlerin ardından AFAD ve ilgili kurumların ekiplerinin bölgede saha taramalarına başladığını belirten Bakan Çiftçi, paylaşımında “An itibarıyla herhangi olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Ekiplerimiz çalışmalarını devam ettirmektedir” ifadelerini kullandı.

EKİPLER SAHADA

Bakan Çiftçi, depremlerden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü bildirirken, “Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun” ifadelerine de yer verdi.

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR