Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
14 MAYIS Perşembe 07:07

Giresunsporlu Eski Yöneticiden Tarihi Çağrı!Herkes Kendi Borcunu Ödesin

Giresunspor Kulübü'nün eski Asbaşkanı Ercan Ayhan, kulübün mali durumuna dair önemli bir açıklamada bulundu. Ayhan, eski başkan ve yöneticilere yönelik yaptığı çağrıda, geçmiş dönemlere ait vergi ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) borçlarının bir an önce ödenmesi gerektiğini vurguladı.

FUTBOL
Giriş Tarihi : 19-10-2024 23:02
Giresunsporlu Eski Yöneticiden Tarihi Çağrı!Herkes Kendi Borcunu Ödesin

Ercan Ayhan, "Eski başkan ve tüm kulüp yöneticileri dönemlerine ait vergi ve Sosyal Güvenlik Kurumu borçlarını ödesin. Ben kendi dönemime ait üzerime ne düşüyorsa ödemeye hazırım," dedi. Giresunspor'un sürekli olarak vergi ve SGK borçları ile gündeme gelmesinin camiada yarattığı rahatsızlığa dikkat çeken Ayhan, eski yönetimlerin sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.
"Kim olursa olsun, kulübü yönetenler vergi ve sigorta yükünü bilerek bu göreve talip olmuşlardır," diyen Ayhan, borçların ödenmesi konusunda tüm eski ve mevcut yöneticilere çağrıda bulundu. Ayhan, şu ifadeleri kullandı: "Başkanlık ve yöneticilik yapmış herkes bu borcu ödemekle yükümlüdür. Kamuoyuna net çağrımdır; kimin döneminden kulübün vergi ve sigorta borcu varsa, kalem kelam hesaplanmalı, o başkan ve yöneticiler tarafından bir an önce ödenmelidir."
Ercan Ayhan, Giresunspor'un mevcut borç yükünün tek müsebbibinin eski başkan ve yöneticiler olduğunu belirtirken, kendi dönemine ait yükümlülüklerini yerine getirmeye hazır olduğunu da sözlerine ekledi. Bu açıklama, Giresunspor camiasında dikkat çekti ve kulübün mali sorunlarının çözümüne yönelik bir adım olarak değerlendirildi.

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar