Habere Tanık Rize Haberleri, Sondakika Rize haberleri,
HV
15 MAYIS Cuma 10:28

Giresun Görele'de Sahilde Bulunan Ceset, 16 Yaşındaki Damla Nur Kavraz'a Ait Çıktı

Giresun’un Görele ilçesinde, Yeşiltepe Mahallesi sahilinde kayalıkların arasında bir ceset bulundu. Akşam saatlerinde sahilde yürüyen vatandaşların fark ettiği ceset, durumu emniyet ekiplerine bildirmesiyle olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri tarafından incelendi. Yapılan kimlik tespitinde, cesedin 16 yaşındaki Damla Nur Kavraz’a ait olduğu belirlendi.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 29-10-2024 17:53
Giresun Görele'de Sahilde Bulunan Ceset, 16 Yaşındaki Damla Nur Kavraz'a Ait Çıktı

İlk incelemelerde, cesette morluklar tespit edilmesine rağmen kesici veya delici bir alet izine rastlanmadı. Genç kızın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Damla Nur Kavraz’ın lise mezunu olduğu ve yakın zamanda üniversite sınavına girdiği, ancak bir programa yerleşememesi nedeniyle bir süredir psikolojik bunalım yaşadığı iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Damla Nur Kavraz’ın ölümüne dair tüm olasılıklar titizlikle araştırılıyor. Yetkililer, Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporun soruşturmaya yön vereceğini belirtti. Görele halkı, genç kızın acı kaybıyla sarsılırken, olayın aydınlatılması için çalışmalar sürüyor.

Yerel halk, Damla'nın kaybının ardından büyük üzüntü içinde. Genç yaşta hayatını kaybeden Kavraz’ın, eğitim hayatı ve geleceği ile ilgili hayalleri olduğu biliniyor. Olayın detayları ve soruşturmanın seyrinin nasıl ilerleyeceği merakla bekleniyor.

İlyas GÜRİlyas GÜR

Editör

YORUMLAR
Rize Haber Yemek Tarifleri Haber Yazar